Retningslinjer for personvern for livepoker i Sotsji

Introduksjon

Formålet med retningslinjene for personvern er å gi deg informasjon om hvordan Rational Live Events (Malta) Limited (RLEM) bruker personopplysningene dine. Retningslinjene for personvern vil fra tid til annen oppdateres, så vi anbefaler at du leser de regelmessig. Skulle det komme større endringer, sørger vi for å varsle deg om dette. Retningslinjene for personvern gjelder kun for RLEM-merkede Sotsji-arrangementer.

Hvem er kontrolløren?

Kontorllerne for dine personopplysninger er Rational Live Events (Malta) Limited med adressen Villa Seminia, 8, Sir Temi Zammit Avenue, Ta’ Xbiex, Malta, XBX10111. Den vi refererer til når vi skriver «RLEM», «vi», «vår» og «oss» etc. Vær oppmerksom på at Limited Liability Company "DOMEIN" (kasino) også vil være en kontroller for personopplysningene dine, og du bør lese deres personvernerklæring for å forstå hvordan de vil behandle opplysningene dine.  

Og hva med personvernansvarlig (DPO)?

Ja, RLEM har utnevnt en personvernansvarlig (DPO). Du når vår DPO på dpo@starsgroup.com.

Hva menes med «Gruppen»?

Referanser til Gruppen i disse retningslinjene for personvern betyr Flutter Entertainment plc og alle eller noen av dets direkte eller indirekte datterselskaper, fellesforetak og deres tilknyttede selskaper hvor som helst i verden fra tid til annen.

Slik samler RLEM inn personopplysningene dine

RLEM mottar data med personopplysningene dine som del av din deltakelse i livearrangementer, når vi er partner av arrangementet. RLEM vil motta personopplysningene dine fra kasinoet. 

Slik bruker vi personopplysningene dine

I samsvar med databeskyttelseslovgivningen bruker vi kun personopplysningene dine når vi har rettslig grunnlag for å gjøre det. Vi bruker personopplysningene dine hvis: (i) du har gitt oss samtykke til det; eller (ii) det er i vår interesse å bruke personopplysningene dine, forutsatt at ingen av disse interessene berører dine egne rettigheter, frihet eller interesser.  

Nedenfor listes det opp noen av grunnene til at RLEM samler inn personopplysningene dine, og det lovlige grunnlaget som en slik innsamling utføres på:

FormålLovlig grunn
Turneringsrapportering   Legitime interesser for bedre å forstå rollen vår i arrangementet
Bruk av bilde/likhet/navn i blogger, webcaster, mediavarsler, pressemeldinger, PokerStars-kanaler (sosiale medier og nettsteder), PokerStars-reklamemateriell (online og offline), PokerStars-annonsering (online og offline) og media/TV-kanaler Legitime interesser for å fremme våre arrangementer og vårt merke og der du ikke vil være hovedfokus
Bruk av bilde på handelsmediesider Legitime interesser for å fremme våre arrangementer og vårt merke og der du ikke vil være hovedfokus
Forskningsformål   For bedre å forstå arrangementene der vi er partner
Bruk av bilde/likhet/navn i kampanjemateriell og kampanjer der du vil være i hovedfokus   Samtykke  

I tillegg til det som er beskrevet ovenfor, kan vi også behandle personopplysningene dine for formål som vi anser å være like de som allerede er nevnt. Vi oppdaterer stadig våre retningslinjer for personvern.

Deling internt i «Gruppen»

RLEM er en del av «Gruppen» og det vil være tilfeller der dine personopplysningen deles med andre medlemmer av «Gruppen». Dette kan skje i følgende omstendigheter:

  • for å gjøre det mulig for oss å identifisere og gjenskape tiltak for ansvarlige spilling (for eksempel selvekskludering) til spillere over hele «Gruppen» (nødvendig for å oppfylle et juridisk/regulatorisk krav)
  • for å bistå med kontoadministrasjon, identifikasjon og bekreftelse av våre kunder, i tillegg til andre regulatoriske kontroller (nødvendig for å overholde et juridisk/regulatorisk krav);
  • for å hjelpe til med å holde kundeinformasjonen oppdatert (nødvendig for å overholde en juridisk/regulatorisk forpliktelse);
  • for å identifisere kunder som har begått eller er mistenkt for svindel, hvitvasking av penger eller andre kriminelle handlinger (nødvendig for å overholde et juridisk/regulatorisk krav);
  • for å identifisere kunder som har brutt vilkårene (legitime interesser);
  • for å sende markedsføringsmateriell på tvers av merkevarer der kunden har bedt om dette (samtykke); og
  • for å analysere og bedre forstå vår virksomhet, våre kunder, produkter og tjenester i hele «Gruppen».

Vi vil også i fremtiden kunne dele personopplysninger med andre medlemmer av «Gruppen» for formål som er relatert til og like de som allerede er beskrevet ovenfor. Til slutt, der vi ved lov eller forskrift, av årsaker utover de som er angitt ovenfor, er pålagt å dele personopplysninger med hele «Gruppen», vil vi måtte gjøre dette. 

Vennligst sjekk våre retningslinjer for personvern regelmessig for å få vite om oppdateringer av deling internt i gruppen.

Avsløre dine personopplysningen

I tillegg til de nevnte punktene rundt deling av dine personopplysninger ovenfor, vil vi også gi dine personopplysninger de som tar seg av våre betalinger. Alle slike betalingsbehandlere vil være under kontrakt og vil ikke kunne dele dine personopplysninger videre. 

Vi kan også bruke personopplysningene dine under følgende omstendigheter:

  • når det er påkrevde ved lov eller forskrift (utlevering til en statlig, regulerende eller håndhevende myndighet);
  • for å forsvare oss rettslig og/eller med tanke på rettssaker; og
  • mens vi forhandler om overtakelse, kjøp eller fusjon, og i henhold til det samme.

Overføring av personopplysninger til utenfor EØS

Vi lagrer personopplysningene dine på Isle of Man, et territorium som har mottatt et «tilstrekkelig beskyttelsesnivå» (Adequacy Decision) fra EU-kommisjonen om egnede databeskyttelseslover. Personopplysningene dine kan også bli hentet av medlemmer innenfor «Gruppen» som befinner seg utenfor EU, og i slike tilfeller har vi implementert standard kontraktklausuler for å sikre tilstrekkelig beskyttelse av dine personopplysninger. 

Vi vil motta personopplysningene dine fra kasinoet. Vi vil også kunne dele dine personopplysninger med tredjeparter utenfor EU, og i alle slike tilfeller vil vi sikre at standard kontraktklausuler eller et «tilstrekkelig beskyttelsesnivå» (Adequacy Decision) er på plass for å sikre dine personopplysninger.

Sikkerhet

Vi vil bruke passende sikkerhetsmessige, tekniske og organisatoriske tiltak for å sørge for at dine personopplysninger er sikre, og for å forhindre tyveri, tap eller uautorisert tilgang til dine personopplysninger Det er imidlertid viktig å forstå at en fullstendig sikkerhet aldri kan garanteres, og du vil ikke kunne holde oss ansvarlige hvis sikkerheten til din personlige informasjon blir kompromittert, med mindre det er på grunn av vår uaktsomhet.

Markedsføring

Hvis du har registrert deg som kunde hos RLEM, kan vi sende deg markedsføring knyttet til andre tjenester som tilbys av RLEM eller dens «Gruppe», forutsatt at du har gitt ditt samtykke til å motta denne typen markedsføring.

Du kan når som helst administrere samtykkene rundt markedsføring via brukerkontoen din. Du kan også avslutte abonnementet ved å bruke «verktøyene» i markedsføringen du mottar. Vær oppmerksom på at hvis du avslutter et abonnementet, kan det ta opptil fem virkedager før avregistreringen trer i kraft.

Markedsføring på sosiale medier

Vi vil også kunne bruke dine opplysninger for å vise deg relevant markedsføring og personlig innhold om «Gruppens» tjenester på en tredjeparts sosiale medieplattformer (sosiale medier), inkludert delting med sosiale medier, som vi har tilgang til via relevante leverandører (f.eks. Facebook og Twitter). Hvis du ikke ønsker å se disse denne typen markedsføring kan du endre dette via innstillingene på de relevante sosiale mediene. Hvis du ikke vil at vi skal dele dine opplysninger via sosiale medier, kontakt oss direkte. 

Informasjonskapsler

I disse retningslinjene for personvern bruker vi uttrykket «informasjonskapsler» når vi refererer til informasjonskapsler og lignende teknologi som benyttes for å lagre informasjon (for eksempel beacons). En informasjonskapsel er en enkel tekstfil som lagres på datamaskiner og/eller mobil (eller andre enheter) av nettstedets server. Det er kun denne serveren som vil kunne hente eller lese innholdet som finnes i informasjonskapselen. Hver informasjonskapsel er unik for nettleseren din. Den vil inneholde anonym informasjon, for eksempel en unik identifikator og nettstedets navn samt noen sifre og tegn.

Nesten alle nettsider og applikasjoner du besøker/bruker, inkludert vårt nettsted, benytter seg av informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen din gjennom å «‘» deg, enten i løpet av et enkelt besøk (ved hjelp av en «session cookie») eller gjennom gjentatte besøk (ved hjelp av en «persistent cookie»).

Informasjonskapsler brukes til å forbedre bruken din av en nettside eller et program/app, for eksempel ved å la deg navigere effektiv mellom forskjellige sider eller lagre dine personlige preferanser. Informasjonskapslene gjør interaksjonen mellom deg og nettsiden forhåpentligvis både raskere og enklere. Hvis et nettsted eller et program / en app ikke bruker informasjonskapsler, vil det/den tro at du er en ny besøkende hver gang du navigerer til en ny side. Informasjonskapsler kan også brukes til å aktivere målrettet markedsføring og analysere besøket ditt på en nettside. 

Du kan lære mer om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer dem i nettleseren din her.

Du kan lære mer om hvilke informasjonskapsler som finnes på enheten din, og eventuelt deaktivere dem ved å trykke her.

Oppbevaring av dine personopplysninger

Vi oppbevarer personopplysningene dine i syv år. De syv årene beregnes fra det øyeblikket du stenger brukerkontoen din eller hvis brukerkontoen din har ligget i dvale i en så lang periode. Det finnes noen unntak fra en slik oppbevaringsperiode, nemlig:

  • Hvis du selvekskluderer deg fra noen av tjenestene våre, vil vi beholde informasjonen på ubestemt tid.
  • Hvis du er under etterforskning eller mistenkes for mulig svindel, hvitvasking av penger eller annen kriminell aktivitet, kan vi lagre dine personopplysninger lenger.
  • Ved juridiske tvister, vil vi oppbevare personopplysningene dine så lenge tvisten varer og deretter i syv år etterpå.

Oppdatere dine personopplysninger

Du kan når som helst oppdatere noen av personopplysningene dine via brukerkontoen din. Vi ønsker at når du endrer dine personopplysninger, så oppdaterer du disse på brukerkontoen din også. Hvis du ikke klarer å endre opplysningene dine via brukerkontoen din, kontakter du kundeservice.

Dine rettigheter

Du har følgende rettigheter når det gjelder dine personopplysninger:

  • rett til å se personopplysningene vi har lagret om deg (også kjent som en personforespørsel);
  • rett til å motta visse personopplysninger i maskinlesbart format;
  • rett til å få rettet unøyaktige eller utdaterte personopplysninger;
  • der hvor vi spesifikt har bedt om ditt samtykke til å behandle personopplysningene dine, og ikke har andre lovmessige krav, har du rett til å trekke tilbake dette samtykket;
  • rett til å slette visse personopplysninger der det ikke lenger er nødvendig for oss å beholde de, hvis du har trukket tilbake samtykket ditt i henhold til avsnittet ovenfor, der du har motsatt deg i henhold til avsnittet nedenfor, der dine personopplysninger er ulovlig behandlet, eller der hvor det er påkrevd å slette dine personopplysninger i samsvar med en juridisk forpliktelse; 
  • rett til å motsette deg databehandlingen hvis det lovlige grunnlaget er at det er i våre legitime interesser å behandle personopplysningene dine, men vær oppmerksom på at vi fremdeles kan behandle personopplysningene dine hvis det er andre relevante lovmessige grunnlag eller hvis vi har grunnlag til fortsette å behandle dine personopplysninger i våre interesser som ikke overstyres av dine rettigheter, interesser eller friheter;
  • rett til å be om en forklaring av logikken som brukes, hvis vi tar beslutninger (om deg) utelukkende på automatiserte måter; og
  • rett til å nekte direkte markedsføring, noe som kan gjøres gjennom å velge bort direkte markedsføring enten via din brukerkonto eller via valg i selve markedsføringen. Du har også rett til å nekte enhver profilering i den grad det kun gjelder direkte markedsføring.

Hvis du er usikker på dine rettigheter, eller er bekymret for hvordan personopplysningene dine behandles, tar du kontakt med kundeservice eller ditt nasjonale datatilsyn. 

Hvis du ønsker å benytte deg av dine rettigheter, kan du gjøre det ved å kontakte kundeservice. Vær oppmerksom på at mens vi prøver å imøtekomme enhver forespørsel du gjør med hensyn til dine rettigheter, er de likevel ikke absolutte rettigheter. Det betyr at vi kan avslå forespørselen eller kun svare på deler av den. 

Når du sender inn en forespørsel vedrørende en sak rundt dine rettigheter, krever vi at du sender oss identifikasjon. Vi kan i tillegg be deg om å gi en nøyaktig beskrivelse av forespørselen din. Vi prøver å svare på alle forespørsler innen en måned etter at identiteten din er bekreftet, men det kan også ta lengre tid (vi vil varsle deg om dette er tilfelle). Hvis vi mottar gjentatte forespørsler, eller mener at disse er uten grunnlag, forbeholder vi oss retten til ikke å svare. 

Tilsynsmyndigheter

Hvis du ønsker å klage, har du rett til å kontakte ditt eget nasjonale datatilsyn (i Norge vil dette være Datatilsynet), men vi ber deg likevel om å kontakte oss i første omgang, slik at vi har muligheten til å se nærmere på dine bekymringer. 

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål angående vår bruk av dine personopplysninger, eller hvis du ønsker å benytte deg av dine rettigheter, vennligst ta kontakt med kundeservice. Du kan også ta kontakt med vår «Data Protection Officer» (personvernansvarlig) på dpo@starsgroup.com.

Retningslinjer for personvern senest oppdatert: 12. juli 2021