PokerStars Live -tietosuojakäytännöt

Rekisterinpitäjän identiteetti. Tässä tietosuojakäytännössä ("Tietosuojakäytäntö"), "rekisterinpitäjä" (eli henkilö, joka on vastuussa henkilökohtaisten tietojesi tallentamisesta, varastoinnista ja käytöstä) tarkoittaa osallistumasi Tapahtuman järjestämispaikasta riippuen (alla määritellysti) Global Poker Tours Limitediä ("GPTL") tai Rational Live Events (Malta) Limitediä ("Rational Malta") tai Rational Live Events Macau Limitediä ("Rational Macau") tai TSG Interactive US Services Limitediä ("TSG Interactive US") (yhdessä "Tapahtumayhtiö" tai "me") tai Tapahtumayhtiön tytäryhtiötä tai Tapahtumayhtiön holding-yhtiötä ja niiden tytäryhtiöitä.

Viittaukset "Turnaukseen" tarkoittavat tässä mitä tahansa livepokeriturnauksia ja käteispelejä ("Turnaukset"), jotka muodostavat osan PokerStars Live -tapahtumista, joihin sisältyvät niihin rajoittumatta "European Poker Tour", "Asia Pacific Poker Tour", "PokerStars Caribbean Adventure", "Brazilian Series of Poker", "PokerStars Players NL Hold'em Championship" ja/tai "PokerStars MEGASTACK" (joita kutsutaan nimellä "Tapahtuma"). Viittaukset "Ryhmään" tarkoittavat Tapahtumayhtiötä yhdessä tytäryhtiöidensä ja Tapahtumayhtiön holding-yhtiön ja sen kaikkien tytäryhtiöiden ja kaikkien Stars Groupiin yhteydessä olevien yhtiöiden kanssa.

Sitoutumisemme pelaajiemme tietosuojaan. Olemme sitoutuneet ylläpitämään keräämiemme henkilökohtaisten tietojen luottamuksellisuutta käyttäen "parasta mahdollista" tietoturvateknologiaa ja -käytäntöjä, joissa sovelletaan Euroopan unionin tietosuojastandardeja sekä pelivalvontaviranomaistemme asetuksien vaatimuksia.

Tämän tietosuojakäytännön tarkoitus. Tämän Tietosuojakäytännön tarkoituksena on antaa sinulle tietoja siitä, miten keräämme, tallennamme, käytämme ja suojaamme henkilökohtaisia tietojasi, sekä kertoa oikeuksistasi, jotka liittyvät kyseisiin tietoihin, ja niiden käyttöön.

Lailliset vaatimuksemme. Käsitellessämme henkilötietojasi me noudatamme Mansaaren Data Protection Act 2002:n ("IOM Act") ehtoja GPTL:ään, Rational Macauhun tai TSG Interactive US:ään liittyvissä asioissa ja Maltan Chapter 440 Data Protection Act -lakeja ("Malta Act") Rational Maltaa koskevissa asioissa. IOM Act:ia ja Malta Act:ia yhdessä kutsutaan tässä "Säädökseksi". Me, muut konsernimme yritykset, kumppanimme, asiamiehemme ja meille palveluja tarjoavat kolmannet osapuolet, Mansaaren ja Euroopan talousalueen ulkopuolisilla lainkäyttöalueilla, saattavat käsitellä tai siirtää henkilökohtaisia tietojasi. Tässä tapauksessa noudatamme Säädöksen ehtoja, jotka varmistavat, että henkilökohtaiset tietosi siirretään vain lainsäädäntöalueille, jotka noudattavat "riittäviä" Säädöksessä ilmoitettuja tietoturvavaatimuksia.

Mitä isolla kirjoitetut Ehdot tarkoittavat? Ellemme anna niille tiettyä tarkoitusta Tietosuojakäytännöissämme, olemme antaneet isolla kirjaimilla kirjoitetuille ehdoille tarkoituksen PokerStars Liven ehdoissa ja edellytyksissä, jotka ovat etusijalla, jos tässä Tietosuojakäytännössä on ristiriitaisuuksia.

Tietosuojakäytännön hyväksyntäsi

  1. Sopimus: Käyttämällä PSLive-palvelua tai osallistumalla Tapahtumaan sinä ("Käyttäjä" tai "sinä") hyväksyt Tietosuojakäytäntömme ehdot, joita saatamme muuttaa ajoittain, paitsi jos kysymme erikseen tietojesi luovuttamisen yhteydessä suostutko vastaanottamaan markkinointiviestintää: (a) meiltä sekä (b) kolmannen osapuolen tuotteiden ja palvelun tarjoajilta, joiden kanssa saatamme jakaa tietosi. Muutokset: Pidätämme oikeuden muuttaa tätä Tietosuojakäytäntöä milloin tahansa. Muutokset tulevat voimaan välittömästi ilmoitettuamme niistä PSLive-sivustolla ("Sivusto"). Pyydämme sinua tarkastamaan tämän Tietosuojakäytännön ajoittain varmistaaksesi, että olet tietoinen nykyisestä versiosta ja tekemistämme muutoksista. 

^ Takaisin alkuun

Kerättävät tiedot ja niiden tarkoitus

  1. Rekisteröinnin tiedot: Osana PSLive-tilin avausprosessia, PSLive-järjestelmän käyttämistä ja mahdollistaaksesi Palvelujemme tarjoamisen sinulle, pyydämme sinua antamaan tiettyjä henkilötietoja, sisältäen niihin rajoittumatta nimesi, syntymäaikasi, sähköpostiosoitteesi, asuinmaasi ja kansalaisuutesi sekä todistuksen, että olet vähintään 18-vuotias, tai jos Tapahtumaan osallistumisen ikäraja Tapahtuman lainkäyttöalueella on tätä korkeampi, että olet ylittänyt kyseisen ikärajan. Meille rekisteröimäsi nimi on oltava oma nimesi. Lisäksi on tärkeää, että täytät tilisi tiedot oikeilla tiedoilla, koska niitä käytetään henkilöllisyytesi vahvistamiseen ja muissa Tietosuojakäytännössä ilmoitetuissa tarkoituksissa. Sinun täytyy ilmoittaa kaikki olennaiset muutokset antamiisi henkilökohtaisiin tietoihisi. Me emme ota vastuuta mahdollisesta vahingosta, joka syntyy antamiesi henkilökohtaisten tietojen muutoksesta ilmoittamatta jättämisestä. Tietojen säilyttäminen: Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi niin kauan kuin näiden Tietosuojakäytäntöjen tarkoituksien mukaisesti on tarpeellista. Tämä sisältää minkä tahansa historia-ajan säilyttämisen, jota saatetaan vaatia lainsäädäntötarkoituksessa. Keräämme vain tarvittavat henkilökohtaiset tiedot käyttäjiltämme. Poistamme ei-tarvittavat henkilökohtaiset tiedot tiedonhallintakäytäntömme mukaisesti. Ennen 25.5.2018 ("GDPR:n voimaanastumispäivä"), jos suljet (tai jos me suljemme) PSLive-tilisi meillä, me säilytämme henkilötietojasi 5 (viiden) vuoden ajan sulkemispäivämäärästä auttaaksemme kysymyksissä, joita saatat esittää koskien Tapahtumiimme osallistumista. GDPR:n voimaanastumispäivän jälkeen tehdyissä tilin sulkemisissa säilytämme henkilötietojasi 2 (kahden) vuoden ajan tilin sulkemisesta. Tarkoitukset: Me, Ryhmämme yritykset, kumppanimme ja meille tai sinulle puolestamme palveluja tarjoavat kolmannet osapuolet käytämme henkilökohtaisia tietojasi yritystoimintamme hoitamiseen ja mahdollistaaksemme sinulle PSLive-järjestelmän käyttämisen ja/tai osallistumisesi Tapahtumaan. Tämä sisältää erityisesti seuraavat käyttötarkoitukset, mutta me pidätämme lisäksi oikeuden käyttää henkilökohtaisia tietojasi muihin tarkoituksiin, jotka liittyvät Tapahtumien sponsoroimiseen, isännöimiseen, hallinnoimiseen tai organisoimiseen kuuluvaan liiketoimintaan:
    • rahoitustapahtumien vahvistamiseen
    • pelitoimintasi arvioimiseen vastuullisen pelaamisen tarkoituksissa
    • tarjotaksemme PSLive-palveluita sinulle
    • tunnistus-, vahvistus- ja tutkimustarkoituksiin
    • tilastoanalyyseihin ja -tutkimukseen
    • tutkimukseen ja kehitykseen
    • markkinointiin, markkinatutkimukseen, asiakaskyselyihin ja asiakasprofilointiin
    • data-analyysiin
    • täyttääksemme lisenssi- ja lakivaatimukset
    • toimiaksemme turvallisuusuhkia ja petollista toimintaa vastaan.

^ Takaisin alkuun

Henkilökohtaisten tietojen käsittelyn ehdot

  1. Ehdot: Käsittelemme henkilötietojasi monista eri syistä, joista jokainen on määritelty asiaankuuluvassa tietosuojalaissa.

    Hyväksyntä

    Henkilötietojesi käsittely on tarpeellista pääosin, jotta voimme tarjota sinulle palveluita. Tietyissä tapauksissa saatamme pyytää lupaasi käsitellä henkilökohtaisia tietojasi erillisellä tavalla. Tässä tapauksessa henkilökohtaiset tietosi käsitellään kyseisen luvan mukaisesti ja voit peruuttaa tämän luvan kirjallisesti milloin tahansa. Sinun lupaasi tarvitaan esimerkiksi markkinointi- ja kampanjaviestinnän lähettämiseen.

    Sopimuksen täytäntöönpano, laillisen sopimuksen noudattaminen.

    Henkilötietojesi käyttäminen saattaa olla tarpeellista tapauksissa, joissa sopimuksen täytäntöönpano (kuten PokerStars Liven ehdot ja edellytykset) vaatii sitä, tai jotta voimme noudattaa laillisia ja/tai säädöksellisiä vaatimuksia, joihin sisältyy soveltuvien pelilisenssiemme (joko meidän tai kolmannen osapuolen, jonka tapahtumapaikassa Tapahtuma järjestetään) ehtojen ja rahanpesulainsäädännön noudattaminen, mutta ne eivät rajoitu siihen.

    Oikeudelliset edut

    Me saatamme myös käsitellä henkilötietojasi tapauksissa, joissa kyseinen käsittely kuuluu meidän (tai kolmannen osapuolen) oikeutettuihin etuihin, kunhan kyseinen käsittely ei heikennä sinun etujasi, oikeuksiasi ja vapauksiasi. Esimerkit oikeudellisten etujen mukaisista käsittelyistä: (i) me jaamme tietosi Ryhmämme yrityksien kanssa uudelleenjärjestämisen vuoksi tai sisäisissä hallintotarkoituksissa, (ii) me tunnistamme tietyt yritykset, jotka pystyvät tarjoamaan sinulle lisäetuja palveluissamme tai ne pystyvät tarjoamaan meille arvokasta tietoa palveluidemme käytöstäsi, (iii) tiedon tunnistaminen ja säilyttäminen liittyen pelaajiin joilla on ongelmia vastuullisessa pelaamisessa, (iv) Tapahtumiemme rehellisyyden turvaaminen ehkäisemällä, raportoimalla ja jakamalla tietoa liittyen petokseen, laittomaan toimintaan tai identiteettivarkauteen (v) säädöksellisten ja laillisten vaatimuksien noudattaminen, (vi) pelaajille räätälöidyn palkinto-ohjelman suunnitteleminen.

^ Takaisin alkuun

Tietojen jako, tiedonannot ja vastaanottajat

  1. Erityiset tiedonannot. Luovutamme henkilökohtaisia tietojasi seuraavasti:
    • kelle tahansa vastaanottajalle, jos laki tai viranomainen vaatii sitä
    • laki- tai lisenssiorganisaatiolle tai -viranomaiselle
    • kolmansille osapuolille Tapahtumaan osallistumisesta saamiesi voittojen ratkaisemista ja maksamisesta varten 
    • kolmannelle osapuolelle, joka tarjoaa palveluita meille tai meidän puolestamme
    • kolmannelle osapuolelle markkinointitarkoituksissa, kun olet hyväksynyt sen tai et ole kieltänyt sitä, kuten alla olevassa Kohdassa 9 on määritelty
    • kolmannelle osapuolelle, joka ostaa meidät tai toimintamme tai osan meistä tai toiminnastamme
    • jos uskomme, että se on tarpeen
      i. lain tai lakiprosessin vuoksi
      ii. suojellaksemme ja puolustaaksemme oikeuksiamme tai omaisuuttamme
    • suostumuksellasi
    • palautumis- ja selviytymistarkoituksessa onnettomuustapauksissa
    • alla olevan Kohdan 5 mukaisesti.
  2. Yleiset tiedonannot: Yllä lueteltujen tiettyjen luovutusesimerkkien lisäksi voimme luovuttaa henkilötietojasi työntekijöillemme, muiden Ryhmäämme kuuluvien yritysten työntekijöille, asiamiehillemme sekä kolmannen osapuolen palveluntarjoajille, jotka käyttävät henkilötietojasi tarjotessaan meille Palveluita, jotka liittyvät PSLive-palvelumme käyttäjänä olemiseen. 
  3. Yhdistetty henkilökohtainen tieto: Saatamme yhdistää PSLive-palvelun käytössä ja/tai Tapahtumaan osallistumisesi yhteydessä tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti kerätyt henkilökohtaiset tietosi muiden Ryhmän operoimien palveluiden sekä näihin liittyvien tuotteiden, kuten mobiili- ja sosiaalisen verkoston palveluiden, käytössä kerättyjen tietojesi kanssa. Käsittelemme näitä yhdistettyjä tietoja tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti ja siinä määriteltyihin tarkoituksiin.

^ Takaisin alkuun

Luottamuksellisuus

  1. Mitä me teemme? Me suojaamme mittavin toimin yksittäisten Käyttäjien henkilöllisyyttä, tietoja heidän valinnoistaan ja muita keräämiämme tietoja emmekä tietoisesti myönnä pääsyä näihin tietoihin kenellekään Ryhmämme ulkopuoliselle lukuun ottamatta Käyttäjää itseään tai tässä Tietosuojakäytännössä mainittuja tapauksia. Olemme investoineet merkittäviä summia palvelin-, tietokanta-, varmistuskopiointi-, palomuuri- ja salaustekniikkaamme suojataksemme keräämiämme ja käsittelemiämme tietoja. Nämä tekniikat ovat osa ajanmukaista suojausarkkitehtuuria.

    Mitä sinä voit tehdä? Sinun on syytä myös itse tehdä oma osasi henkilötietojesi suojaamiseksi. Kirjautumistietosi ovat luottamuksellisia ja sinun on pidettävä ne salassa kaikkina aikoina.

^ Takaisin alkuun

Salassapidon rajoitukset

  1. Lain edellyttämät tiedonannot. Vallitsevat lakeja, sääntelyä ja turvallisuutta koskevat olosuhteet voivat joissakin tapauksissa edellyttää meitä luovuttamaan Käyttäjiä koskevia henkilöön yhdistettävissä olevia tietoja, emmekä saa välttämättä tiedottaa sinulle tehneemme näin. Pyrimme kaikin käytettävissä olevin kohtuullisin keinoin rajoittamaan tietojen luovuttamisen seuraaviin tapauksiin: (a) kun me vilpittömässä mielessä uskomme tämän olevan tarpeen haasteen, viranomaismääräyksen tai muun juridisen prosessin tai vaatimuksen vuoksi, tai (b) kun tämä on perustellusti tarpeen henkilöiden tai yhteisöjen tunnistamiseksi, yhteyden ottamiseksi niihin tai juridisen prosessin käynnistämiseksi niitä vastaan oikeuksiemme suojaamis- ja/tai täytäntöönpanotarkoituksessa. Lisäksi meillä on mahdollisuus ja annat meille oikeuden luovuttaa Käyttäjätunnuksesi, nimesi, syntymäaikasi, katuosoitteesi, kaupunkisi, postinumerosi, maasi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, tilisi toiminnan, tapahtumien, siirtosi ja kommunikaatiosi muiden Käyttäjien kanssa sekä talletuksiin ja kotiutuksiin käytettyjen instrumenttien tietoja asiamiehinämme toimiville kolmansille osapuolille tai viranomaisille siinä laajuudessa, jota yksinomaisen harkintamme mukaan pidämme tarpeellisena tai asianmukaisena tutkittaessa rahanpesua, petosta, immateriaalioikeuksien loukkausta, piratismia, muuta laitonta toimintaa tai sellaista toimintaa, jonka vuoksi voimme joutua juridiseen vastuuseen.

^ Takaisin alkuun

Lain edellyttämät tiedonannot

  1. Ryhmämarkkinointi Saatamme käyttää sähköpostiosoitettasi ja puhelinnumeroasi uutisten, kampanjoiden ja markkinointitarjouksien välittämiseen. Jos et enää halua vastaanottaa kampanjakommunikaatiota, uutiskirjeitä ja markkinointitarjouksia, voit kieltäytyä niistä alkuperäisen rekisteröitymisen yhteydessä tai seurata jokaisen yhteydenoton mukana tulevia peruutusohjeita. Olet myös oikeutettu ilmoittamaan meille milloin vain, että et halua vastaanottaa kampanjakommunikaatiota meiltä. Voit tehdä sen lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluumme.
  2. Kolmannen osapuolen tuotteiden ja palvelujen tarjoukset. Kun olet myöntänyt meille luvan, me voimme jakaa sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi kolmannen osapuolen kanssa, jotta he voivat lähettää sinulle tuotteidensa ja palvelujensa tarjouksia. Voit pyytää näiden tarjousten estämisen lähettämällä tyhjän viestin otsikolla "Remove" asiakaspalveluun. Jos pyydät näiden tarjousten estämistä, poistamme tietosi markkinointijakelulistaltamme ja tulevilta markkinointikumppaneillemme jakamilta listoilta. Sinun täytyy kuitenkin peruuttaa tilaus erikseen markkinointikommunikaatiosta, jotka on lähettänyt kumppanimme, joka on vastaanottanut yhteystietosi meiltä ennen poistamistasi listalta.
  3. Julkisuus. Käytämme nimeäsi ja tietojasi julkisesti vain kirjallisella suostumuksellasi.

^ Takaisin alkuun

Tietoihisi liittyvät oikeudet

  1. Oikeus pyytää sinun tietojasi. Pyrimme pitämään hallussamme olevat henkilötietosi mahdollisimman virheettöminä. Voit milloin tahansa ottaa meihin yhteyttä tarkistaaksesi tai muuttaaksesi tietojasi, saadaksesi jäljennöksen niistä tai saadaksesi tietoja muutetuksi tai korjatuksi Sovellettavan lain oikeuksiesi mukaisesti. Tässä tapauksessa saatamme pyytää henkilötietosi ja todeta ne oikeaksi ennen kuin suoritamme pyydettyä toimintaa. Jos haluat ottaa meihin yhteyttä ja käyttää tässä Kohdassa 12 määriteltyjä oikeuksiasi, lähetä sähköpostia asiakaspalveluun. Joissakin tapauksissa voimme periä pienen maksun tällaisten pyyntöjen aiheuttamista hallintokuluista tai suorittaa pyyntösi Sovellettavan lain mukaisesti.
  2. Ylimääräiset oikeudet. Sinulla on seuraavat oikeudet henkilökohtaisiin tietoihisi:
    1. oikeus olla vastaan käsittelyä, joka saattaa todennäköisesti tai suoraan aiheuttaa vahinkoa tai vaikeuksia
    2. oikeus vastustaa automaattisten välineiden päätöksiä
    3. oikeus tietyissä tapauksissa korjata, estää, poistaa tai tuhota virheellistä henkilötietoa
    4. oikeus vaatia kompensaatiota tietosuojalain rikkomuksesta johtuvista vahingoista.

Jos olet epävarma oikeuksistasi tai olet huolestunut henkilötietojesi käsittelystä, ota yhteyttä asiaan liittyvään Tietosuojaviranomaiseen (katso Kohta 15). Jos otat yhteyttä ja haluat tietää oikeuksistasi, yritämme käsitellä pyyntösi tai vastalauseesi parhaamme mukaan. Huomaa, että kaikki oikeudet eivät ole ehdottomia.

^ Takaisin alkuun

Evästeet

  1. Evästeet ovat tekstimuotoisia tiedostoja, jotka ladataan henkilökohtaiselle pöytäkoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi ("Laite"), kun vierailet sivustolla. Ne lähetetään takaisin alkuperäiselle sivustolle tai toiselle nämä evästeet tunnistavalle sivustolle seuraavilla vierailullasi. Katso tästä tietoa evästeistä ja niiden toiminnasta.

    Evästeet ovat erittäin hyödyllisiä ja monikäyttöisiä. Niiden avulla voit esimerkiksi siirtyä sivujen välillä tehokkaasti, säilyttää asetuksesi ja parantaa yleistä käyttökokemusta. Evästeitä käytetään joskus varmistamaan internetissä näkemäsi mainokset sinulle sopiviksi. Me käytämme evästeitä seurataksemme viittauksia Sivustoillemme, muistaaksemme asetuksesi ja luomaan anonyymiä tilastotietoa, jota käytämme kehittääksemme käyttäjäkokemusta Sivustoillamme. Käytämme evästeitä myös mitataksemme mainoskampanjoittemme tehokkuutta, rajoittaaksemme mainoksen näyttämiskertoja, muistaaksemme, että olet vieraillut sivustolla ja tarjotaksemme mainoksia, jotka kiinnostavat sinua.

    Löydät yksityiskohtaisempaa tietoa evästeistä, kuinka käytämme niitä Sivustolla, ohjeet evästeiden laittamiseen pois päältä ja niiden hallintaan sekä tietoa Laitteellesi asetuista evästeistä niihin liittyviltä Sivustoilta.

^ Takaisin alkuun

Lisätietoja

  1. Annamme sinulle tarvittaessa lisätietoa henkilötietojesi suojaamisesta ja käytöstä. Ota yhteyttä asiakaspalveluun. Voit myös saada paljon hyödyllistä tietoa tietosuojasta sekä yksityisyydestä Mansaaren Tietosuojavaltuutetun toimistosta. ja/tai Maltan Tietosuojavaltuutetun toimistosta.

^ Takaisin alkuun

    Tietosuojakäytäntöjen viimeisin päivitys: 29.11.2018

    Usein kysyttyä PokerStars Livestä

    Usein kysyttyä PokerStars Livestä

    Onko sinulla kysyttävää tapahtumistamme? Katso vastauksia klikkaamalla tästä.

    Lataa ja voita paikka

    Lataa ja voita paikka

    Haluatko osallistua PokerStars Live -tapahtumien toimintaan? Lataa PokerStars tai Full Tilt voittaaksesi paikan nyt.